Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na internet stranicama „teetimeprint.hr“. Pristupom ovoj stranici smatra se da je Kupac pročitao ove Uvjete poslovanja, razumio ih, te da ih Kupac svojom narudžbom odnosno kupnjom proizvoda prihvaća.

Opće odredbe

Naručivanje odnosno slanje upita za proizvode putem teetimeprint.hr moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.
Prodavatelj je MGM STUDIO NOVEL d.o.o. Sjedište: 10000 Zagreb, Kolarova 9. OIB: 86385403212.
Kupac proizvoda je svaka pravna ili fizička osoba koja posjeti teetimeprint.hr, odabere proizvod, stavi proizvod/e u košaricu i pošalje narudžbu putem teetimeprint.hr. Nakon zaprimljene narudžbe šaljemo ponudu/predračun prema kojoj klijent može izvršiti uplatu prema kupoprodajnoj cijeni u punom iznosu. Virmanskom uplatom prema ponudi/predračunu narudžba se smatra potvrđenom. Proizvod je bilo koji artikl koji se nalazi na t-shirt-printshop.mgmstudio.hr a označen je cijenom i brojem artikla (šifrom).

Slike proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na računalu, razlike u percepciji boja proizvoda od strane ljudskog oka i slično, Prodavatelj ne jamči potpunu sukladnost boja proizvoda s bojama kako ih Kupac vidi na zaslonu svog monitora.

Naručivanje

Proizvod se smatra naručenim u trenutku kada Kupac uplati po dobivenoj ponudi/predračunu. Putem t-shirt-printshop.mgmstudio.hr Kupcu je omogućena kupnja svih Proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja.
Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe koje prihvaćaju ove Uvjete poslovanja, što potvrđuju narudžbom Proizvoda na www.teetimeprint.hr.

Isporuka

Isporuku obavlja Prodavatelj putem ovlaštenih kurirskih službi ili pošte. Proizvode je moguće preuzeti i u Prodavateljevoj poslovnici. Naručene Proizvode Prodavatelj se obvezuje poslati unutar 10 radnih dana od zaprimanja uplate Proizvoda odnosno potvrde narudžbe. Prodavatelj ne jamči za vrijeme isporuke nakon predaje pošiljke ovlaštenoj osobi za preuzimanje pošiljke od strane kurirske službe/pošte. Sve naručene Proizvode nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu tj. u jednoj pošiljci. Ukoliko navedeno neće biti moguće, Prodavatelj zadržava pravo isporuke u više pošiljaka.

Cijene i plaćanje

Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (HRK), s PDV-om. Naručene Proizvode s dodatnim troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti virmanskom uplatom prilikom potvrde narudžbe. Plaćanje je virmansko (direktna bankovna transakcija) na IBAN račun poduzeća MGM STUDIO NOVEL d.o.o. – Zagrebačka banka d.d. – IBAN: HR6823600001101495935.

Izjava o privatnosti podataka

Podacima fizičke ili pravne osobe (ime i prezime, naziv društva, adresa, kontakt telefon, e-mail Kupca te podaci o plaćanju) raspolaže Prodavatelj te se Prodavatelj obvezuje da će podatke pažljivo čuvati, sukladno važećem Zakonu o zaštiti osobnih podataka i drugim odgovarajućim propisima.
Podaci fizičke ili pravne osobe poznati su isključivo nadležnim osobama koje izvršavaju potrebne postupke kako bi se kupnja i prodaja Proizvoda provodila uspješno i pravilno. Ukoliko se podaci navedeni u ovim Uvjetima prodaje ne unesu, neće biti moguće uputiti upit ili izvršiti kupnju Proizvoda putem T-shirt-printshop.mgmstudio.hr. Podacima se raspolaže ručno i informatičkim putem. Podaci dostavljeni Prodavatelju mogu se proslijediti specijaliziranim društvima i organizacijama koje u ime Prodavatelja obavljaju usluge obrade podataka, u odnosu na što svaki Kupac daje svoj izričit pristanak kroz narudžbu/kupnju Proizvoda putem T-shirt-printshop.mgmstudio.hr i prihvaćanjem ovih Uvjeta poslovanja.

Reklamacija i povrat

Ukoliko se Kupac odluči na reklamaciju Proizvoda, mora o svojoj namjeri odmah obavijestiti Prodavatelja putem e-maila teetime@mgmstudio.hr. U slučaju valjane reklamacije, troškove poštarine prilikom odašiljanja paketa s reklamiranim Proizvodima snosi Prodavatelj. Prilikom vraćanja proizvod mora biti u originalnom stanju i bez vidljivih tragova korištenja ili drugih oštećenja. U slučaju zloporabe prava na reklamaciju Prodavatelj pridržava pravo na prekid daljnje suradnje i na obustavu isporuke novih narudžbi. Prodavatelj prema vlastitoj diskreciji odlučuje o valjanosti reklamacije.
U slučaju da Kupac mijenja količinu i vrstu Proizvoda, troškove zamjene i isporuke snosi Kupac.
Povrat novca u slučaju valjane reklamacije Kupca izvršit će se uplatom iznosa u visini prodajne cijene vraćenih Proizvoda na račun Kupca u roku od 30 dana od kada je reklamacija prijavljena.

Prigovor

Svoj pisani prigovor prema članku 10 važećeg Zakona o zaštiti potrošača Kupac može podnijeti na adresu:
Mgm Studio Novel .d.o.o., Gruška 20, 10 000 Zagreb ili putem elektroničke pošte: teetime@mgmstudio.hr.

Isključenje odgovornosti

zadržava pravo izmijeniti, modificirati, dopuniti, ažurirati ili ograničiti ove Opće uvjete poslovanja i odredbe o zaštiti podataka ili bilo kakve informacije na stranici teetimeprint.hr u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave; ova odredba primjenjuje se i na poboljšanja ili izmjene i dopune vezano za proizvode, usluge. Samim korištenjem stranice teetimeprint.hr od strane Kupca podrazumijeva se da je Kupac upoznat sa svim izmjenama te da ih Kupac razumije i prihvaća. Ukoliko se Kupac ne slaže s Uvjetima poslovanja, isti će se suzdržati od uporabe stranica teetimeprint.hr. Prodavatelj isključuje odgovornost za bilo kakvu štetu prouzročenu Kupcima ili trećim osobama uslijed takvih izmjena.